Over

FOTO ROND_KLEUR_TRANSPARANT VOOR WEB

Hallo, Welkom op ArtWall’s  Blog !

Deze gaat over Creativiteit binnen Teams, Bedrijven en Groepen

artwall

Ik stel me even aan je voor: Mijn naam is Maurice Janssen, 50 jaar en een beetje .. Organisator, Creatief en nog veel meer..

Met een Bedrijfskundige achtergrond en een Creatieve inborst organiseer ik met mijn bedrijf ArtWall sinds 2002 Creatieve Teambuilding Workshops  -Groepsuitjes en -Events voor groepen van 15 tot 100 personen.

Wij doen dit op niet alledaagse inspirerende locaties. In het seizoen op het strand van Scheveningen en Zandvoort. Ook buiten het seizoen hebben wij diverse waanzinnige locaties die voortdurend worden uitgebreid. Een Event op een door jou zelf uitgekozen locatie is evt. ook een optie.

blog

Sinds enige tijd hebben wij onze traditionele website verruild voor een Blog. Deze is wat interactiever en geeft meer mogelijkheden. Op ArtWall’s Blog posten wij een greep uit onze TEAM WORKSHOPS & EVENTS gecombineerd met INSPIRATIE en FUN.

insteek

Een manager moet creatief zijn!

Uit ervaring heb ik gezien hoe makkelijk oogkleppen opgaan en bedrijfsblindheid inslaat…  “ja dat kan toch niet”, “dat komt er toch nooit door”, “nou ik ben benieuwd” , “dat doen we altijd zo”, etc. etc.. Stimuleren van Creativiteit en out of the box durven denken door Management en Teams maakt het succes van ieder Bedrijf.

Creativiteit is…. alles!

Was jij er ooit geweest als Creativiteit niet had bestaan? Dit is een doordenkertje dat ik  graag uitleg ..

Kunst mag ook gewoon leuk zijn!

Kunst is een breed begrip.. Creëren en dingen maken spreekt velen aan en geeft grote voldoening.. In mijn Workshops met ArtWall zie ik dit en ook in mijn eigen werk DOE ik dit..

Kom regelmatig eens terug op onze Blog!

Heb je meteen een vraag? We helpen je graag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s