Evides Waterbedrijf Schildert hoog en droog boven de Noordzee

Teambuilding & Bedrijfsuitje, Uitje van de week!

Op een mooie Winterdag schildert Evides Waterbedrijf uit Rotterdam met ArtWall bij Club de Pier boven de ontstuimige Noordzee op de Pier van Scheveningen.. Hier werd de kerstversiering op een toch wel zeer vernieuwende manier aangebracht …. WOW !

Het Schilderen werd een record … Waar de Workshop normaal ca. 2,5 uur duurt waren zij 4 uur Creatief bezig en kregen er geen genoeg van ! .. Het resultaat mag er dan ook echt zijn ! Twee vierluiken waar je BLIJ van wordt… Deze komen te hangen binnen het bedrijf als aandenken aan een Creatieve middag met als Thema… ‘hoe kan het ook anders’…… WATER .. !

Ook iets voor jouw Team of Bedrijf?

Een gedachte over “Evides Waterbedrijf Schildert hoog en droog boven de Noordzee

 1. Beste Maurice,

  Ik wilde je nog even bedanken voor de creatieve middag die wij hebben mogen ervaren dankzij jouw inspanningen! Locatie was perfect, eten en drinken was perfect, alles zag er top uit en wat ik vooral heel erg waardeerde is dat je ’s avonds meteen alles al online had gezet! Zodoende leefde het op de zaak de volgende dag nog helemaal voort en werden wij door diverse collega’s gespot.

  Heel erg bedankt en ik kan artwallnu zeker aanbevelen!!!

  Met vriendelijke groet,
  Eline

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s